добре дошли в моя уеб сайт

Във групата съм

jujko8 октомври 12
Във групата съм е забавно шоо чесно казано ми е много забавно сега щеви обесня поп подроза фюлми Трип Кембъл спечелва вечеря с любимата си група "Iron Weasel" и успява да се сдобие с мястото на водещ китарист в групата. Разведената му майка се съгласява тримата членове на групата да останат да живеят в тяхната къща, като се надява, че ще му бъдат модели за подражание. Но те всъщност се оказват безгрижни, мързеливи и откачени рокери. Съжителството с тях значи пълен купон, но понякога и доста неприятности.

Герои [редактиране]Трип Райън Кембъл (Logan Miller)- е 15-годишно момче, което винаги е мечтало да се присъедни към рок банда. След като се запознава с членовете на "Iron Weasel", той успява да ги убеди да го вземат за водеща китара в групата им. Той е най-малкият от цялата група, но е и най-умният. Трип е този, който обикновено разрешава проблемите на групата. Когато е ядосан често свири на китара. Трип харесва различни момичета. Алергичен е към фъстъци.
Дерек Джупитър (Steve Valentine) - е британец. Наперен, често егоист, но пък много чаровен той е вокалиста на "Iron Weasel". Дерек е добър магьосник и говори испански. Той е най-високият в групата. Често причинява повечето проблеми на групата. Трип го определя като душата на групата.
Аш (Stephen Full) - е симпатичния барабанист, който често е определян за най-глупавия член на групата. Той е смешен и глупав, без да го осъзнава. Имал е две рибки Суши и Суши 2, но Бъргър убил и двете без да иска с ток от бас китарата. Знае някой любопитни факти. Пищи като момиче.
Бъргър Пит (Greg Baker) - е обичащ храна бас китарист на Iron Weasel. Той е най-откачения в групата. Има наднормено тегло и отвратителни навици, включително ядене на червеи. Изпитва наслада от физически действия като това да троши бас китарите си или да си удря главата в стената. Лакирва си ноктите в черно. Влюбен е в майката на Трип.
Изабела "Изи" Фуентес (Кейтлин Тейлър Лов)- е един от най-близките приятели на Трип. Тя е голяма фенка Iron Weasel както и на други рок групи. Тя също така е амбициозна певица и неведнъж е опитвала да стане бек вокалистка на Iron Weasel. Тя не знае какво е да погаждаш номера.
В България [редактиране]В България сериалът се излъчва от 17 юли 2010 г. по Disney Channel всеки делник.От 5 юли 2011 започва излъчване на втори сезон във вторник от 18:00 часа и събота и неделя от 12:30 часа.

Взето от „http://bg.wikipedia.org/w/index.php?title=В_групата_съм&oldid=5002395“.
vanity039 октомври 12
mnogo ti e gotin saita bravo
ОтговориОтговори
Уеб сайт в alle.bg